Een nieuw hoofdstuk aan het water: Erny Groet’s keuze voor Jaagpad

Een nieuw hoofdstuk aan het water: Erny Groet’s keuze voor Jaagpad

Erny Groet, de nieuwe eigenaar van een vierkamerappartement op de vijfde verdieping aan het Jaagpad, deelt haar beweegredenen en enthousiasme voor haar nieuwe thuis. Het prachtige uitzicht, overvloedige natuurlijke lichtinval, een ruim balkon op het zuidwesten en de rustige ligging aan het water trokken Erny direct aan in het Jaagpad.

Eind dit jaar wordt Erny 70 jaar. Zij kiest ervoor om Egmond aan Zee te verruilen voor Alkmaar vanwege de uitdagingen die haar huidige woning, op een duin met veel trappen, in de toekomst met zich mee zal brengen. Ze zocht naar een woning die leeftijdbestendig is en vond dit aan het Jaagpad in een nieuwbouwappartement op de vijfde verdieping met een ruim balkon van 14,5 m² en veel natuurlijk licht vanuit het westen.

Erny kijkt vooral uit naar een zorgeloze toekomst in haar nieuwe woning en raadt anderen aan om te kiezen voor het Jaagpad vanwege de unieke voordelen. Het leven aan het water, het genot van lichtinval vanuit het zuidwesten, het betoverende wolkenlandschap en de nabijheid van voorzieningen maken het een ideale plek om te wonen. Jaagpad biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid, waardoor het een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere woonervaring.

Benieuwd naar het huidige woningaanbod in Jaagpad? Neem dan een kijkje bij de woningzoeker.