Markante gebouwen

Elk gebouw in het Jaagpad heeft zijn eigen unieke uitstraling. De variatie zit naast de hoogteverschillen, vooral in de diverse gevelaccenten. De historie van de locatie is terug te zien in de architectuur. Stoere materialen en solide gebouwen. Daarnaast refereren de gebouwnamen als de Linnenhof en de Meeldrager ook naar de geschiedenis van de locatie. Naast de aandacht die uitgaat naar de uitstraling van de gebouwen, wordt er ook zorg besteed aan de omliggende ruimte van de gebouwen. Zo ontstaat hier een prettige leefomgeving.

Enorme diversiteit

In de eerste en tweede fase van het Jaagpad komen ca. 400 appartementen. Het gaat hierbij zowel om huur-, als koopappartementen. Daarnaast zijn er veel variaties in type appartementen waar u uit kunt kiezen. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen buitenruimte en moderne installaties die ervoor zorgen dat u energiezuinig en comfortabel woont. In de (half)verdiepte parkeergarage krijgt u een eigen parkeerplaats toegewezen. Verder zijn in de parkeergarage collectieve fietsenstallingen opgenomen. Wilt u liever uw fiets in uw eigen berging plaatsen? Geen probleem! Op de verdieping van uw appartement krijgt u een privé berging waar u uw fiets ook kunt stallen.

 

Om alvast een indruk te krijgen van een aantal verschillende appartementen kunt u op de afbeelding klikken om de plattegronden te bekijken.